Kolekcija Nakita | Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakit ');
 
 
Scroll left Scroll right

title1

title2

title3


Oni koji nisu u prilici da posete našu Zlataru mogu telefonom ili preko e-maila da poruče verenički prsten. Prsten će im biti besplatno dostavljen narednog dana brzom poštom. Plaćanje se vrši preko računa Rapaporta ili pouzećem. Korekcija veličine prstena je besplatna, kada god budete u prilici... Rapaport.
Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakit Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakit Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakit Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakit
Radno vreme

Radnim danima:
od 12.00 do 19.00 časova,
subotom:
od 12.00 do 16.00 časova.


Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakit

Kolekcija Nakita

Prstenje

Pored klasičnog vereničkog prstenja sa tzv. bezbojnim dijamantima, brilijantima, poseban kuriozitet predstavlja vereničko prstenje sa prirodno obojenim dijamantima, plavim, zelenim, pink, crnim, šampanj boje i sl. Rapaport takođe nudi veliki izbor  prstenja sa smargdom, safirom, rubinom, akvamarinom, topazom, peridotom, ametistom, citrinom i drugim dragocenim kamenjem.

U našoj ponudi su sledeći modeli…

Rapaport dugmad za manžetne

Kraljevi, prinčevi i vlastela nosili su dugmad za manžetne (Cufflinks) sa ukrasima. Dugmad su oduvek označavala duh prefinjenosti i gospodstva. Dugmad, obično, povezuju duple manžetne.

Rapaport ide korak dalje u isticanju rafiniranog stila, tako što se manžetne povezuju i sa vanjske strane, obimnim zlatnim lancem u rolex stilu. Poseban kuriozitet su tzv. personalizovana dugmad sa inicijalima vlasnika ili logom njihove firme, kao i sa ugrađenim brilijantima.

Ukratko, možemo zajedno da kreiramo Vašu dugmad u skladu sa Vašim shvatanjem estetike.

U našoj ponudi su sledeći modeli…

Ogrlice i lančići

Rapaport nudi moderno dizajnirane ogrlice sa dijamantima, i zlatne ogrlice i lančiće najnovijeg dizajna i tehnologije izrade, koji briljiraju poput dijamanata. Predstavljamo Vam samo nekoliko reprezentativnih primeraka. Cene se kreću od 12.000 dinara pa naviše.

U našoj ponudi su sledeći modeli…

Naušnice / minđuše

Rapaport naušnice su najrazličijeg dizajna, tako da izlaze u susret imaginaciji, odnosno fantaziji najšireg kruga poklonika ovog oblika ukrašavanja i ulepšavanja među mladima, a i starijima. U ponudi su različite tzv. lusteraste ili viseće naušnice, zatim u vidu alki, dijamantske tačkice, kao i različite dizajnerske forme sa poludragim kamenjem i sl… Prezentujemo samo deo kolekcije. Cene: od 7.000 din. naviše.

U našoj ponudi su sledeći modeli…

Privesci

Privesci su često najdiskretniji poklon iznenađenja, jer imaju široku mogućnost primene, odnosno nošenja. Rapaport nudi beogradskoj izbirljivoj i rafiniranoj klijenteli široki spektar dijamantskih privezaka i privezaka sa dragim i poludragim kamenjem. Na sajtu su prikazani samo neki karakteristični primerci. Cena: od 5.000 din. naviše.

U našoj ponudi su sledeći modeli…

Narukvice zlatne i dijamantske

Modna linija narukvica  bazira se na  dizajnu  koji Rapaport  primenjuje kod ogrlica,odnosno na belom zlatu i dijamantima, odnosno brilijantima kao i poludragom kamenju. Prezentiramo samo nekoliko tipičnih komada.Cena: od 9. 000 din. naviše.

U našoj ponudi su sledeći modeli…